Music Teachers on Tour

Music Teachers on Tour zal door Zambia reizen met een duidelijke missie – jongeren ondersteunen en inspireren door muziek en hun creativiteit en enthousiasme een boost geven! Dit zal eveneens een positief effect hebben op hun schoolprestaties, sociale contacten en zelfvertrouwen.

Kinderen en jongeren in Zambia hebben nauwelijks toegang tot muziekeducatie en de middelen zijn schaars. Doorheen de Jaren heeft de Nieuw Apostolische Kerk jongerenorkesten ontwikkeld in de grotere steden zoals Lusaka en Ndola en stellen zij instrumenten ter beschikking. Helaas is het aantal instrumenten niet toereikend en ook materialen zijn niet beschikbaar of enkel aan heel hoge prijs.

Music Teachers on Tour zal naar Zambia reizen om hen te helpen met deze uitdagingen. De groep zal intensieve muzieklessen en orkestsessies aanbieden aan jongeren in Lusaka en Ndola. In het landelijke gebied van Mfuwe zullen muziekinitiatielesjes worden georganiseerd voor jonge kinderen waarbij gebruik zal gemaakt worden van stem, blokfluiten en boomwhackers. De groep wil eveneens muziek meer toegankelijk maken door nieuwe muziek, materialen, boeken, leermethodes aan te bieden.

Indien u meer wil weten over ons project en de toekomstige evenementen, bezoek dan www.musicteachersontour.be.

STEUN ONS

WORD VRIJWILLIGER

Heb je wat vrije tijd en wens je ons te helpen op een van onze evenementen of activiteiten, neem dan contact met ons op!

DOE EEN GIFT

Indien u ons wil ondersteunen aan de hand van een gift, kan dit door overschrijving op volgend rekeningnummer BE67 7512 1018 4387.

Indien u ons project als bedrijf wil sponsoren, neem dan contact met ons op voor meer informatie over onze sponsorpakketten.